Misanja - langat ja käsityöt
Lahjoja, joista neuloja ilahtuu!

Misanjan lankakalenterit vuodenaikojen mukaan

Misanjan päätuote on vuosittainen Joululankakalenteri. Sen sisältö kootaan käsinvärjätyistä langoista ja neulojaa ilahduttavista tarvikkeista. Valmistuserät ovat pieniä ja suurin osa kalentereista tehdään ennakkotilausten perusteella. Tuote onkin myynnissä koko vuoden ajan.  

Lisäksi valikoimaan kuuluu Adventtikalenteri, joka sopii myös joululahjaksi sekä eri vuodenaikoina kausiluonteisia lankapaketteja ohjeineen. 

Tilaamalla UUTISKIRJEEMME saat ensimmäisten joukossa tiedon uusien ohjepakettien ja joulukalenterin myyntieristä. 

Keväällä luonto herää ja syntyy uudelleen. Alussa värit ovat hillittyjä ja ujojakin mutta puhkeavat nopeasti raikkaaseen loistoonsa.

Kasvu ja valo ovat läsnä lankojen kevätväreissä. Kevätlangasta tehdyt sukat, huivit ja asusteet ovat kuin kevään ensimmäiset kukat – ne ilahduttavat valtavasti niitä, jotka sattuvat ne näkemään, ja antavat lupauksen siitä kauneudesta, joka on vielä tulossa.

Kesällä luonnon herkimmätkin kukat ja kasvit pääsevät kukoistamaan. Jokainen kesäpäivä ja -ilta on kutsu uuteen seikkailuun.

Kesäväreissä loistavat lämmön ja päättymättömien iltojen sävyt. Niiden avulla voi luoda itselleen esimerkiksi romantiikka hehkuvan huivin kesäillan viileintä hetkeä varten. Langan hehkuvat värit tekevät kantajastaan osan kesän luontoa.

Onko mitään kauniimpaa kuin syksyn väriloisto? Syksyllä luonto tahtoo vielä muistuttaa voimastaan ja väreistään ennen pitkää, pimeää talvea.

Syysvärit nostavat kantajansa samaan voimaan ja loistoon. Samalla langoista voi luoda lämpimiä kokonaisuuksia suojaksi syysviimaa vastaan.

Lumi kimmeltää ja taivas muuttuu mieleenpainuvaksi väriloistoksi. Huurre saa puut näyttämään taideteoksilta.

Talvi on ehkä kylmä ja usein pimeä, mutta lankojen talviväreissä kiteytyy kaikki se, mikä talvessa on henkeäsalpaavan kaunista. Luo itsellesi vaatteet ja asusteet, joissa voit edustaa Pohjolan talven viipyilevää loistoa. Kudo tai virkkaa itsellesi pala luksusta, jossa yhdistyvät vaatteen lämpö ja kylmyyden kauneus. 

Tilaa uutiskirjeemme

Täytä tietosi ja tilaa uutiskirjeemme!