Misanjan logo
"Jännitystä joulun odotukseen"

TILAA UUTISKIRJEEMME

Misanjan tarinan alku

Tarinamme alkoi maaliskuussa vuonna 2017, jolloin tein haaveistani totta ja perustin oman yrityksen käsityöharrastukseni ympärille. Tein käsitöitä vapaa-ajallani  ja samalla hankin tietoa lankakauppiaana toimimisesta, tein jälleenmyyjä -sopimuksia ja kesällä 2017 avasin verkkokaupan. Ollessani päätöistä kesälomalla saman vuoden heinäkuussa, avasin Klaukkalan Kototaloon pienen ja ihastuttavan käsityökahvilan, koska sain siihen mahdollisuuden.  

Tarinamme sivun kuva vanhasta kahvilastamme

Kahvilatoimintaa jatkoin seuraavaan kesään todetakseni,  että kahvilan pyörittäminen ei ole minun juttuni,  vaan haluan enemmän keskittyä käsitöihin ja siksi päätin siirtyä kokonaan verkkokaupan puolelle. Ja siihen päätökseen olen ollut erittäin tyytyväinen. Minulla on (oli)  pieni myymälä / varastopuoti ja värjäysstudio kotimme yhteydessä ja saan haastaa itseäni luomaan käsityötaidetta ja auttamaan sen toteuttamisessa muitakin. 

Matkamme siis jatkuu käsitöiden parissa ja erityisen iloinen olen omista tuotteistani; Vuodenaika -langoista, joiden ympärille myös joululankakalenteri on rakentunut, sekä virkatuista matoista, joita on ilo tehdä teidän, asiakkaideni toiveiden mukaisesti. 

                    

Vuonna 2021 puhalsivat uudet tuulet ja jopa haasteet, koska muutimme perheeni kanssa omakotitalostamme kerrostaloon ja lankojen värjäys on vähintäänkin tauolla jonkin aikaa. Yhteistyö useiden värjäreiden kanssa kuitenkin jatkuu ja joulukalenteri säilyy valikoimassa jatkossakin.

Vuodelle 2023 on suunnitteilla taas uusia ideoita, kannattaa pysyä kuulolla! Jos haluat kuulla tarinaamme jatkossakin, voit tilata uutiskirjeemme, jolloin saat silloin tällöin terveisiä Misanjalta. Voit myös halutessasi liittyä Facebook -ryhmään ”Misanjan käsityönurkka” ja tapaat virtuaalisesti muitakin käsityöihmisiä. 🙂