Misanjan logo
"Jännitystä joulun odotukseen"

TILAA UUTISKIRJEEMME

Ale!

Adventtikalenteri

Adventtikalenteri on suunniteltu käsityön ystävän iloksi koko adventin ajaksi. Kalenteri sisältää 4 isoa, 100 gramman vyyhtiä käsinvärjättyä lankaa sekä neljä pientä yllätystä. Sopii hyvin myös joululahjaksi niin neulojalle kuin virkkaajallekin.

Alkuperäinen hinta oli: 119,00 €.Nykyinen hinta on: 101,00 €.

Varasto loppu

Adventtikalenteri – täynnä yllätyksiä!

 

Neljän yllätyksen Adventtikalenteri on suunniteltu adventin ajaksi, mutta toki se käy myös joululahjaksi. Se sisältää neljä isoa yllätystä (kaikki 100 g vyyhtejä, käsinvärjättyjä) + 4 pientä yllätystä (minivyyhtejä 20 g + tarvikkeita). Voit avata siten jokaisena adventtina yhden ison ja yhden pienen yllätyksen TAI voit säästää kaikki kuusen alta löytyväksi joululahjaksi!

Kalenterin vyyhdit on pakattu kauniiseen silkkipaperiin ja pienet yllätykset rasioihin. Nämä pakataan kestävään, valkoiseen laatikkoon, joka on loistava säilytykseen joulun jälkeenkin ja soveltuu esim. sukkaboxiksi. Materiaali on erittäin vahvaa kartonkia.

Värivalikoima

Adventtikalenteri ja sen värimaailma on hyvin vaihteleva, mutta yhteen pakettiin valitaan vähintään kaksi väriä, jotka sopivat hyvin keskenään ja muut ovat täydentämässä väripalettia tai tuovat ihan omat mausteensa soppaan. Vaikka et voi vaikuttaa lankojen väreihin ja voit saada myös sellaisia lankoja, joiden värit eivät ole sinun juttusi, niin uskomme, että ihan varmasti joku ystäväsi pitää juuri siitä! Langat ovat merino-polyamidi tai villa-nylon pohjaisia, eri värjäreiden värjäämiä (esim. Lanitium ex Machina, Louhittaren luola, Lankapuutarha, Malabrigo jne), värimaailmaltaan vaihtelevia ihanuuksia. Mukana on sekä yksivärisiä, että monivärisiä sävyjä, mahdollisesti myös glitteriä sisältäviä lankoja.

Lankojen materiaalit

Kalenterin langat ovat kaikki fingering -vahvuisia, eli n. 400 m / 100 g. Näin varmistetaan, että voit vahvuuden puolesta käyttää lankoja hyvin keskenään. Lankojen materiaalit ovat:

  • villa 75 %, polyamidi 25 %
  • merinovilla Superwash 75 %, polyamidi 25%
  • merinovilla 75 % , nylon 25 %

Toimitus

Adventtikalenteri toimitetaan maksutta, tilausta tehdessä voit huoletta valita toimituksen postiin tai automaattiin, maksua ei peritä. Myös noutopisteiden käyttö on mahdollista. Ainoastaan kotiinkuljetuksesta perimme maksun, mutta sekin on loistava mahdollisuus kiireiselle tai jos muuten nouto toimituspaikoista on hankalaa. Tai miksipä et tilaisi adventtikalenteria suoraan lahjan saajalle, kotiintoimitettuna!

Huomaathan, että voit tilata kalenterin myös eri osoitteeseen, kuin itsellesi. Tämä on kätevää jos tilaat sen lahjaksi, vaikka äidille, siskolle tai ystävälle. Lahjatilauksen yhteydessä voit pyytää meitä ”personoimaan” tilauksen omalla viestilläsi lahjan saajalle, jolloin lisäämme tuotteen mukaan toivomasi viestin.

Adventtikalenterin toimitukset aloitetaan lokakuulla, jatkuen marras- ja joulukuulle, koska kalenteri on sopiva myös joululahjaksi, eikä vain adventtina avattavaksi. Mikäli haluaisit ehdottomasti toimituksen ENNEN marraskuuta, laitathan siinä tapauksessa viestiä!

 

Maksu- ja toimitusvaihtoehdot:

Tilauksen voit maksaa monin eri tavoin; verkkopankin kautta, mobiilisovelluksilla, erilaisilla osamaksutavoilla, Klarnalla tai PayPalin kautta. Ja jos näistäkään ei löydy sopivaa tai tulee teknisiä ongelmia, voit aina ottaa yhteyttä ja pyytää ennakkolaskun. Toimituksen voit tosiaan valita kassalla, joko postin tai matkahuollon kautta ja myös kotiinkuljetus onnistuu.

 

Muut joulukalenteri -vaihtoehdot:

 

Muita Misanjan joulukalentereita vuonna 2023 ovat

Digijoulukalenteri Facebookissa:

 

Tänä vuonna toteutetaan pienimuotoinen Digijoulukalenteri Facebook -sivulla, kannattaa tulla seuraamaan! Joulukalenteri on maksuton, kaikille avoin ja sisältää niin neulojille kuin virkkaajillekin kivaa, jouluista sisältöä ja joitakin ohjeita. Löydät joulukalenterin 1.12 alkaen alla olevalta Facebook -sivulta, mutta ehdottomasti kannattaa tulla mukaan jo nyt, ehkäpä siellä tapahtuu jotain jo ennen joulukuutakin, ainakin voidaan odottaa ja jännittää joulukuun alkua yhdessä. Otamme vastaan myös ideoita Digijoulukalenterin sisällöstä, mistä olet aiemmin tykännyt ja mistä et?

Https://www.facebook.com/lankajoulukalenteri

Loistava lahjaidea!

 

Lahjana tämä tuote toimii todella hyvin, niin itselle kuin ystävällekin. Yhdestä lahjasta löytyy useampia pieniä paketteja ja jokaisesta vyyhdistä on iloa pitkään. Yksi lankavyyhti riittää  yhteen sukkapariin, joten tämän tuotteen sisällöstä voit neuloa vähintään neljät sukat, lyhyemmällä varrella paljon useammatkin.

Mikäli sinulla heräsi mitä tahansa kysyttävää, mistä tahansa joulukalenterista, ota yhteyttä sähköpostilla (asiakaspalvelu@misanja.fi) tai messengerin kautta @misanja (www.misanja.fi sivuston oikeassa alareunassa on pikachat, jolla voit ottaa nopeasti messengerin kautta yhteyttä ja pyrimme vastaamaan pikaisesti. Myös  WhatsApilla voit laittaa viestiä (0443377102). Suosittelemme myös tilaamaan Misanjan uutiskirjeen, löydät tilauslomakkeen sivuston alareunasta tai tilausvaiheessa voit rekisteröityä käyttäjäksi, jolloin saat tietoa uutuustuotteista ja tarjouksista ensimmäisten joukossa. Emme halua kuormittaa sinua viesteillä ja voit koska tahansa poistua uutiskirjeen listalta.

Sisältö

Keväinen tai yllätys

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.