Jouluinen Digikalenteri 2021

Neule- ja virkkuuohjeita sisältävä jouluinen digikalenteri, jonka luukkuja avataan 1.12 alkaen osoitteessa www.joululankakalenteri.fi

15,90 

Jouluinen Digikalenteri on joulukalenteri, jonka luukkuja avataan 1.12 alkaen nettisivuilla www.joululankakalenteri.fi 

Suuren suosion saavuttaneita oikeita, fyysisiä joululankakalentereita ei riitä kaikille, joten tänä vuonna myynnissä on myös erikseen pelkkä Digikalenteri. Digikalenteri sisältää sekä neule- että virkkuuohjeita ja voit käyttää niihin myös omia lankoja, joten ohjeet tuovat iloa pitkään. Ohjeita on useita ja eri kokoisia, suunnittelijana Lankapuutarhan Anne – Angelica Desin sekä muita kotimaisia suunnittelijoita. Ihastuttavia ohjeita varmasti!

 

Tilatessasi Digikalenterin, valitse MAKSUTON TOIMITUS, paitsi jos tilaat muita tuotteita tilauksen yhteydessä.

Tarkista huolella sähköposti -osoite, jonka ilmoitat tilauksen yhteydessä, koska saat tilausvahvistuksen yhteydessä Tervetuloa -kirjeen, josta löydät myös henkilökohtaiseen käyttöösi tarkoitetun salasanan. Tuota salasanaa tarvitset 1.12 avautuvissa Digikalenterin luukuissa, joista löydät ohjeet ja muun sisällön. 

HUOM! Mikäli olet jo tilannut oikean, fyysisen Joululankakalenterin, joka sisältää lankoja;  olet saanut paketin yhteydessä kirjeen ja Digikalenterin salasanan, jolla pääset kirjautumaan sivustolla www.joululankakalenteri.fi  1.12 alkaen.

Toki voit tästä tilata ystävälle Digikalenterin lahjaksi ja pääsette jännittämään yhdessä!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Tilaa uutiskirjeemme

Täytä tietosi ja tilaa uutiskirjeemme!