ECO-Virkkaajan lankakalenteri 2024

79,00 

ECO-Virkkaajan lankakalenteri tuo palan käsitöiden iloa ja arjen luksusta joulukuun jokaiseen päivään, aina aattoon asti TAI voit avata sen luukkuja jokaisena kesälomapäivänä kesäkäsityötä varten. Sisältää 24 yllätystä ja tulostetun ohjeen.

Varastossa

Kuvaus

ECO-Virkkaajan lankakalenteri 2024

pieni erikoiserä edullisesti ennen syksyn sesonkia!

Varastoon on saatu pieni erikoiserä lanka(joulu)kalenteria, joka sisältää TEOLLISESTI värjättyä puuvilla- ja puuvillasekoitelankaa kahdessa eri koossa, eli 25 ja 10 gramman kerissä.  ECO-Virkkaajan lankakalenteri 2024 on saatavilla vain rajallinen määrä, edullisesti, ennen syksyn sesonkia,  joten jos olet miettinyt joskus lankajoulukalenterin hankkimista, mutta et ole vielä kokeillut, niin nyt siihen on loistava mahdollisuus! TÄMÄ KALENTERIERÄ EI OLE MYYNNISSÄ VÄLTTÄMÄTTÄ KAUAN! Kalenteri toimitetaan pikimiten, mutta voit säästää sen joulukuulle tai nauttia heti.

VOISIKO TÄMÄ KALENTERI OLLAKIN KESÄLOMAKALENTERI; JOKAISELLE LOMAPÄIVÄLLE OMA IHANA LANKAKERÄ KESÄKÄSITYÖTÄ VARTEN!

ECO-Virkkaajan lankakalenteri 2024:n yllätykset on pakattu kauniiseen lahjalaatikkoon, jonka koko on n. 37 cm x 28 x 10.5 cm. Lankayllätykset ovat kartonkirasioissa ja kaikki numeroitu päivien mukaan.

 


”Miksei meille virkkaajille ole mitään omaa joulukalenteria?”

NYT ON ja vieläpä edullisesti! 


 

ECO-Virkkaajan lankakalenteri tuo palan käsitöiden iloa ja arjen luksusta joulukuun jokaiseen päivään, aina aattoon asti. Sen avulla joulun rauhaan ja yllätyksellisyyteen pääsee kiinni jo joulukuun alussa. Kaikki langat sopivat keskenään, joten voit työstää niistä yhden isomman työn. Mutta toki voit avata yllätykset vaikka lomakäsitöitä varten, jokaiselle lomapäivälle oma yllätys!

 

lankakalenteri voi olla lahja käsityöharrastajille

Tämä kalenteri on täydellinen lahja käsityöharrastajalle ja tarjoaa haastetta sekä inspiraatiota koko joulukuun ajan TAI voit käyttää sitä lomakalenterina tai viedä ystävälle lahjaksi tai mökkituliaisiksi! Kalenteri sisältää 24 yllätystä, mutta kuka on sanonut, että vain joulukuussa voi avata joulukalenterin luukkuja? Tämän kalenterin luukkuja voi avata vaikka heinäkuussa!. 🙂 Toki kalenterin voi säästää myös joulukuulle jos maltti kestää…

Toimitus:

Kalenteri toimitetaan maksutta.

HUOM. SIVUSTOUUDISTUKSEN YHTEYDESSÄ toimitustavan valinta ei vielä ole mahdollinen, käytämme joko postia tai matkahuoltoa ja myös noutopisteitä. voit esittää toiveen tilauksen lisätietoja -kentässä tietystä toimipaikasta johon paketti ohjataan. 

ECO-Virkkaajan lankakalenterI 2024 TOIMITUKSET TAPAHTUVAT HETI, eli ne eivät ole JOULUKALENTEREIDEN ennakkotilauksia! HUOMIOITHAN TÄMÄN! Tämä kalenteri voidaan avata heti tai nauttia vasta joulukuussa, jos maltat olla avaamatta. 

Huomaathan, että voit tilata kalenterin myös eri osoitteeseen kuin itsellesi. Tämä on kätevää, jos tilaat kalenterin lahjaksi, vaikka äidille, siskolle tai ystävälle.

Useita maksu- ja toimitusvaihtoehtoja:

Tilauksen voit maksaa monin eri tavoin; verkkopankin kautta, mobiilisovelluksilla, erilaisilla osamaksutavoilla, Klarnalla tai PayPalin kautta. Ja jos näistäkään ei löydy sopivaa tai tulee teknisiä ongelmia, voit aina ottaa yhteyttä ja pyytää ennakkolaskun.

Toimituksen voit tosiaan valita kassalla, joko postin tai matkahuollon kautta ja myös kotiinkuljetus onnistuu.

 

MUUT Misanjan joulukalenterit vuonna 2024:

Tänä vuonna Misanjalla on kolme erilaista (fyysistä) joulukalenteria sekä Digijoulukalenteri.  Viime vuoden uutuus, virkkaajan joulukalenteri, sai innostuneen vastaanoton ja sitä on kehitetty palautteiden perusteella edelleen tänä vuonna. Muut kaksi ovatkin vanhoja tuttuja.

Tässä Misanjan joulukalentereista vielä yhteenveto selkiyttämään ja helpottamaan valintaa:

  • 1. Lankajoulukalenteri neulojalle (24 pientä yllätystä, langat fingering-vahvuisia)  159,-
  • 2. Virkkaajan joulukalenteri  (24 yllätystä, eri kokoisia, langat teollisesti värjättyjä puuvilla tai puuvillasekoitelankoja, mukana jokunen yllätys + ohje)  119,-
  • 3. Adventtikalenteri    (4 isoa vyyhtiä käsinvärjättyä lankaa sekä 4 pientä yllätystä, eli jokaiselle adventille iso ja pieni yllätys ) 129,-
  • 4. Digijoulukalenteri  (sähköinen kalenteri, jossa julkaistaan sisältöä 1.-24.12). Digijoulukalenteri tulee myyntiin elokuussa ja on maksullinen vuonna 2024.

Ps. Oletko jo muistanut tilata meidän uutiskirjeen? Se kannattaa tilata, koska silloin saat aina tietää uutuuksista ja tarjouksista ensimmäisten joukossa! Uutiskirjeen tilaus onnistuu sivun alaosasta. Emme lähetä turhaa postia, emmekä edes usein, vaan haluamme, että saat uutiskirjeen kautta hyödyllistä tietoa ja sisältöä, joka kiinnostaa käsityön harrastajia, erityisesti neulojia ja virkkaajia.

Kalenterin voi tilata myös ulkomaille

Tällä hetkellä tilaus onnistuu Etsy:n kautta: https://www.etsy.com/Misanja

Löydät Lankajoulukalenterin alla olevalta Facebook -sivulta,  ehdottomasti kannattaa tulla mukaan jo nyt,  siellä tapahtuu jotain jo ennen joulukuutakin ja voidaan odottaa ja jännittää joulukuun alkua yhdessä.

https://www.facebook.com/lankajoulukalenteri

https://youtu.be/9py1gkSprcE?si=AM0ArEHvDxQCp1UW

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.