InnoKit – starttivalmennus sivutoimiseksi yrittäjäksi 3 päivän aikana

299,00 

Unelmoitko sivutoimisesta yrittäjyydestä, jossa voisit toteuttaa omaa luovuuttasi ?
Haluatko lisätuloja omaa harrastustasi hyödyntäen?
Tai onko sinulla yritysidea, jota haluat lähteä kokeilemaan turvallisesti palkkatyön ohella?

InnoKit -viikonloppuvalmennus on erityisesti naisille suunnattu menetelmä, jotta saat yritystoiminnan käynnistettyä. Kun varaat yhden viikonlopun aikaa ja osallistut kurssille, maanantaina olet siellä missä haluatkin ja olet päässyt eteenpäin! 

Kuvaus

Sivutoimiseksi yrittäjäksi 3 päivän aikana!

InnoKit

Unelmoitko sivutoimisesta yrittäjyydestä, jossa voisit toteuttaa omaa luovuuttasi ?
Haluatko lisätuloja omaa harrastustasi hyödyntäen?
Tai onko sinulla yritysidea, jota haluat lähteä kokeilemaan turvallisesti palkkatyön ohella?

Ideoiden toteuttaminen yksin ei kuitenkaan ole aina helppoa.
Arjen haasteet ja ajanpuute voivat tulla esteeksi.
Tai unelma voi tuntua liian työläältä, turvattomalta tai kaukaiselta.

Tai kysymyksiä on vain liikaa ja asiat eivät edisty. Kun löydät johonkin kysymykseen vastauksen, löydät samalla monta uutta kysymystä. On vaikea luoda kokonaiskuvaa, mitä tarvitset ja mihin päin pitäisi edetä.

Tai ehkä kaikki on periaatteessa jo selvää, mutta viimeistely puuttuu ja tarvitset pienen ”tuuppauksen” tai idean ”kristallisoitumisen”, jotta pääset alkuun.

Jotta hyväkin idea muuttuu erinomaiseksi, tarvitaan toimintaa. Vasta sen jälkeen hyvästä ideasta voi tulla loistava!
Paneutumalla asiaan tiiviisti ja käytännönläheisesti parin, kolmen päivän ajan, voit edistää omaa unelmaasi toteutumaan oikeasti.

Minä tiedän että unelmasi VOI toteutua…. Jopa yhden viikonlopun aikana!

Olen itse toiminut sivutoimisena yrittäjänä pitkästi yli 10 vuotta ja samalla opiskellut ja kehittänyt omaa toimintaani koko ajan. Olen varmasti pohtinut  samoja asioita kuin sinäkin, koska minulla on matkan varrella ollut kysymyksiä tämän tästä… 🙂 Olen käyttänyt satoja tunteja tiedon etsimiseen, käynyt kursseja ja opiskellut monta tutkintoa. Ne ovat toki tärkeitä, mutta tärkeintä on se, että niiden avulla olen mennyt eteenpäin!

Nyt olen luonut menetelmän, jonka uskon auttavan myös sinua: InnoKit, joka suoritetaan tehokkaasti yhden viikonlopun aikana ja jonka tulokset näkyvät nopeasti. Samalla luodaan kestävä ja turvallinen pohja koko yritystoiminnallesi. Viikonlopun jälkeen käytössäsi on juuri Sinulle sopiva paketti ja matkasi luovan alan yrittäjänä voi alkaa.


InnoKit -viikonloppuvalmennus on erityisesti naisille suunnattu, tehokas ja toimiva menetelmä; se viimeinen palanen, jotta saat yritystoiminnan käynnistettyä.

Kun varaat yhden viikonlopun aikaa ja osallistut kurssille, niin tiedän, että maanantaina olet siellä missä haluatkin ja olet päässyt eteenpäin!

InnoKit -verkkokurssilla työskentelemme luovalla, mutta käytännöllisellä tavalla. Luomme yrittäjän identiteettiä vahvistavia toimintatapoja, teemme selkeän, mutta innovatiivisen liiketoimintasuunnitelman, käymme läpi perusasiat sekä taloudesta, että yrittäjälle tarpeellisista ohjelmistoista. Jokainen osallistuja saa henkilökohtaista tukea juuri omaan tilanteeseen, esim. Verkkokaupan perustamiseen ja päätösten tekemiseen. Viikonlopun aikana hyödynnetään myös vertaistukea.

InnoKit -verkkokurssi koostuu etukäteistehtävästä sekä neljästä, yhden viikonlopun aikana toteutettavasta etävalmennuskerrasta, jotka järjestetään seuraavasti:
1. Valmennus perjantaina klo 18-20
2. Valmennus lauantaina klo 10-12
3. Valmennus lauantaina klo 18-20
4. Valmennus sunnuntaina klo 12-14

LISÄKSI sinulla on koko viikonlopun ajan henkilökohtainen tukeni ja voit esittää kysymyksiä niin paljon kuin haluat. Saat myös henkilökohtaista palautetta koko liikeideasi kehittämiseksi.

InnoKit -verkkokurssi perustuu tehotyöskentelyyn  ja  henkilökohtaiseen tukeen yhden viikonlopun ajan ja sen myötä kaikki tulevat pääsemään eteenpäin.

Osallistuminen jokaiseen etävalmennukseen on suositeltavaa, mutta valmennusten tallenteet tulevat toki näkyviin Campwire-verkkokoulutusalustaan.  Sinulla on pääsy kaikkiin valmennuksen materiaaleihin kolmen kuukauden ajan kurssin ostamisesta lähtien. Voit siten käydä koko valmennuksen läpi itseopiskeluna omaan tahtiin ja myös kertauksena jälkikäteen.

Kun tulet mukaan
● Yritystoimintasi saa turvallisen ja tehokkaan startin, sinulle sopivana ja sinun näköisenä
● Selkeytät kokonaisuuden ja saat varmuuden aloittamiseen
● Saat konkreettisia työkaluja ja dokumentteja
● Saat itseluottamusta ja uskoa omiin kykyihisi yrittäjänä
● Ymmärrät taloudenhoidon ja yrittäjäidentiteetin perusteet
● Verkostoidut muiden samassa tilanteessa olevien naisten kanssa ja saat vertaistukea
● Saat koko viikonlopun ajan henkilökohtaista tukea sen viimeisen askeleen ottamiseen!

Mikä parasta; osallistuminen on riskitöntä! InnoKit -verkkokurssilla on täysi tyytyväisyystakuu ja mikäli viikonlopun jälkeen, sitoutuneesta*  työskentelystä huolimatta, et ole tyytyväinen lopputulokseen, ota yhteyttä (14 vrk:n sisällä) ja palautan rahasi takaisin. (*Sitoutunut osallistuminen tarkoittaa osallistumista kaikkiin etävalmennuksiin reaaliaikaisesti, teet valmennuksen tehtävät ja käyt keskustelun kanssani jos eteneminen jumittuu.)

Nyt on jäljellä enää yksi päätös. Päätös STARTATA! Toki voit jatkaa kuten tähänkin asti ja etsiä lisätietoa sieltä ja täältä, mutta toisaalta se ei tuota sinulle mitään. Mikäli haluat vihdoinkin päästä aloittamaan ja saada myös tuottoja, niin nyt kannattaa tulla mukaan! Tämä on investointi, jonka saat pian takaisin. Pelkkä haaveilu ei jossain vaiheessa enää auta.

Tämän valmennusviikonlopun jälkeen olet valmis starttaamaan!

Ja sivutoiminen yrityksesi on valmiina tuottamaan niin iloa kuin tulojakin, joten vastaa pian:

●     Kyllä, haluan tulla mukaan ja aloittaa matkani sivutoimiseksi, luovan alan yrittäjäksi, nyt on sen aika!


Pilottivalmennuksen hinta 299,- (sis. alv:n) ja on voimassa 31..7. asti.

Ensimmäinen valmennusviikonloppu toteutetaan 2.-4.8.

Nyt on mahdollisuus startata uuteen syyskauteen ihan eri tavalla kuin aiemmin.

Nähdään kurssilla! En malta odottaa, että pääsen auttamaan sinua oman luovan yritystoimintasi aloittamisessa. Lupaan, että pääset eteenpäin viikonlopun aikana!

Tutustu blogikirjoituksiini täällä: 

Jos yrittäjyys kiinnostaa aiheena, käy tutustumassa myös Digijoulukalenterin jaksoihin täällä. 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.