Joululankakalenteri 2020

149,00 

SYKSYN ODOTETTU UUTUUS; JOULULANKAKALENTERI  VUODELLE 2020!

 

Joululankakalenteri yhdistää käsityöt ja perinteisen joulukalenterin 24 luukkua. Ison joulukalenterin luukkujen takaa paljastuu päivä kerrallaan suomalaisten värjärien minilankavyyhtejä, sekä niin ikään kotimaisten suunnittelijoiden neule- ja virkkuuohjeita. Suunnittelijoina ovat mm. Merja Ojanperä, Sari Åström / Arteeni sekä Anne Vierimaa / Anceliga Design eli loistavia ohjeita varmasti tiedossa!
Itse joulukalenterilaatikko,  eli tuotepakkaus,  on kaunis, lahjaksi sopiva ja kierrätettävistä materiaaleista valmistettu. Laatikko on tukeva, monikäyttöinen säilytyslaatikko ja siinä on magneettikiinnitys.  Mitat ovat 37 cm x 25 cm x 10 cm. Se pitää sisällään 24 pientä yllätyslaatikkoa, joissa on sisältönä 22 minilankavyyhtiä, käsinvärjättyjä ja erikoislankoja, muutama muu yllätys sekä useita käsityöohjeita, jotka ovat ladattavissa nettisivuilta. Teemana on suomalaisen joulun odotus siihen liittyvine väreineen.
Joululankakalenteri tuo palan käsitöiden iloa ja arjen luksusta joulukuun jokaiseen päivään, aina aattoon asti. Sen avulla joulun rauhaan ja yllätyksellisyyteen pääsee kiinni jo joulukuun alussa.
Itse kalentereita on olemassa vain rajattu määrä, mutta joululankakalenterin matkaan pääsee mukaan myös sosiaalisessa mediassa ja nettisivuillamme.  Julkaisemme yllätyksellistä sisältöä kotisivuillamme https://www.joululankakalenteri.fi luukkujen kanssa samassa tahdissa.
Ennakkotilatut kalenterit toimitetaan syyskuusta lähtien tilausjärjestyksessä.

 

Hanki joululankakalenteri tuomaan joulunodotuksen tunnelmaa itsellesi, tai anna se joulun ennakkolahjaksi ystävälle.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Tilaa uutiskirjeemme

Täytä tietosi ja tilaa uutiskirjeemme!