ENNAKKOTILAUS 2022 Joululankakalenteri

0,00 

JOULULANKAKALENTERI VUODELLE 2022! 

”Joko saa tilata ensi vuoden kalenterin?” 

”Kalenterista löytyi vaikka mitä!” 

”Ihania lankoja!” 

”Odotan innolla jo seuraavaa kalenteria!”

Joululankakalenteri

Joululankakalenteri on ollut suosittu ja valitettavasti ne ovat jo vuodelta 2021 loppuneet! Koska teiltä on tullut kyselyjä, voiko ennakkotilauksen vuodelle 2022 tehdä, päätimme avata tämän mahdollisuuden jo tässä vaiheessa, jotta osaamme varata kalentereita ensi vuodelle riittävästi.

Ennakkotilaus on maksuton, mutta kalenterit laskutetaan ennen toimitusta sähköpostitse, joten tarkista tilausvaiheessa antamasi sähköpostiosoite huolella. HUOM, lisäksi valitse MAKSUTON toimitus, jos et tilaa samalla muita tuotteita, jotka tarvitsevat toimituksen.

Joululankakalenteri 2022 yhdistää käsityöt ja perinteisen joulukalenterin 24 luukkua. Ison joulukalenterin luukkujen takaa paljastuu käsinvärjättyä lankavyyhtejä ja mahdollisesti jotain muutakin! Vuoden 2022 kalenterin suunnittelu on vielä kesken ja emme tässä vaiheessa voi kertoa enempää, mutta huikeita juttuja on taas tulossa!


”Kalenteri ei ollut kallis siihen nähden mitä tästä sai vastineeksi;  ohjeita, lankoja, tarvikkeita…”


Joululankakalenteri tuo palan käsitöiden iloa ja arjen luksusta joulukuun jokaiseen päivään, aina aattoon asti. Sen avulla joulun rauhaan ja yllätyksellisyyteen pääsee kiinni jo joulukuun alussa.

 

Väri

Vaaleanpunainen, Harmaasävyinen, Adventtikalenteri, Digikalenteri

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Tilaa uutiskirjeemme

Täytä tietosi ja tilaa uutiskirjeemme!