Kesä sukissa-ohje

2,50 

Kesä sukissa-ohje. Käytetty Regian puuvillasukkalankaa, joka on erittäin kestävää. Ohjeella neulot napakat kesäsukat. Meille, jotka pidämme käsinneulottuja sukkia ympäri vuoden!

Kuvaus

Ohje

Kesä sukissa-ohje on sinulle, joka pidät käsinneulottuja sukkia ympäri vuoden. Kesäsukkiin kannattaa valita puuvillasekoite, joka on kesällä miellyttävä ja myös erittäin kestävä! Puuvilla ei kuitenkaan jousta samalla tavalla kuin villalanka ja sen vuoksi sillä neulottujen sukkien tulee olla hiukan erilaiset ja napakat.

Tässä sukkaohje, jossa on huomioitu puuvillalle tyypillinen käyttäytyminen ja sen vuoksi saat ohjeella napakat ja kestävät sukat ympärivuotiseen käyttöön. Ohjeessa on käytetty Regian puuvillasukkalankaa, Tutti Frutti.

Toimitus

Ohje lähetetään sähköpostitse automaattisesti tilausvahvistuksen yhteydessä, valitse siis Maksuton toimitus (paitsi jos tilaat muita tuotteita tilauksen yhteydessä) ja tarkista huolella sähköposti -osoite, jonka ilmoitat tilauksen yhteydessä.

Muita ohjeitamme löydät täältä:

Minisukat

Kesäsukat

Tiesitkö, että Misanjalla on myös Etsy -kauppa, jonka kautta voit tilata joitain tuotteita ulkomaille: ETSY -kauppaan tästä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.