Keväinen lankalaatikko neulojalle

Kevään ja kesän sävyjä lahjaksi tai itselle neulottavaksi.

109,00 

Poista

Keväinen lankasetti neulojalle!

Kauniisti paketoitu laatikko sisältää neulojalle neljä isoa 100 gramman vyyhtiä + 4 pientä yllätystä (minivyyhtejä 20 g + tarvikkeita).

Vaihtoehtoja on kaksi: YLLÄTYS ja KEVÄINEN. 

 

YLLÄTYS: Yllätyksenä tulevat värit ovat; no, tietenkin yllätys, mutta kuitenkin toisiinsa sointuvia ja käyvät niin sukkiin kuin muihinkin neuleisiin.

KEVÄINEN: Jos et uskalla kokeilla yllätyssisältöä, voit valita keväisen setin, johon sisältyy Louhittaren Luolan neljä ihastuttavaa värisävyä: Nonparelli, Utu, Jääkarhu ja Hailuoto (katso kuvat).

 

Kaikki langat ovat merino-nylon pohjaisia, Lanitium ex machinan Nean ja Louhittaren Luolan Tuulian sekä Misanjan Sannan värjäämiä, ihania sävyjä. Langat ovat käsinvärjättyjä ja merino-nylon pohjaisia. Värimaailma on vaihteleva ja yllätysvaihtoehdossa värit vaihtelevat jokaisessa laatikossa, mutta sävyt sopivat erityisesti kevään ja kesän neuleisiin. Mukana on sekä yksivärisiä, että monivärisiä sävyjä ja jossakin voi olla myös glitteriä. Voit myös tilausta tehdessä esittää toiveita sävymaailmasta, toteutamme niitä mahdollisuuksien mukaan.

Loistava lahja-idea niin äidille kuin itsellekin!

 

 

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Väri

Keväinen, Yllätys

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Tilaa uutiskirjeemme

Täytä tietosi ja tilaa uutiskirjeemme!