Misanjan logo
"Jännitystä joulun odotukseen"

TILAA UUTISKIRJEEMME

Ale!

Lankajoulukalenteri

Lankajoulukalenteri tuo palan käsitöiden iloa ja arjen luksusta joulukuun jokaiseen päivään, aina aattoon asti. 24 yllätystä sisältävä kalenteri on erityisesti neulojan mieleen. Se sisältää käsinvärjättyjä minivyyhtejä ja tarvikkeita.

135,00 

Varasto loppu

Lankajoulukalenteri 2023

 

Lankajoulukalenteri yhdistää käsityöt ja perinteisen joulukalenterin 24 luukkua. Ison joulukalenterin luukkujen takaa paljastuu käsinvärjättyä lankavyyhtejä ja tarvikkeita erityisesti neulojille. Ihania yllätyksiä jälleen kerran!

Luukkujen sisältönä on käsinvärjättyä lankaa minivyyhteinä (20 g) sekä muita yllätyksiä ja tarvikkeita, kaikki neulojalle mieluisia. Kaikki langat ovat fingering -vahvuisia, suurin osa vahvikkeellista merinolankaa, mutta mukana on myös muutama vahvikkeellinen villalanka. Kaikki langat käyvät niin sukkiin kuin muihinkin neuleisiin.

Vuonna 2023 sisältö on vaihtelevaa, mukana on useampien värjäreiden lankaa, mm. Louhittaren luola, Lanitium ex Machina, Malabrigo, Botanic Dyes Kaya ky ym. ja sisältöön on valittu hyvin erilaisia värejä. Jokainen kalenteri kootaan yksilöllisesti, toivon mukaan värit ovat juuri vastaanottajan mieluisia!  Mutta toisaalta, vaikka kaikki eivät olisi neulojan itsensä lempivärejä, on kiva huomata, että jokaiselle värille löytyy kyllä ystävä. Näin tuleekin usein kokeiltua hiukan erilaisia värejä ja neulottua ystävienkin lempiväreistä.

 

Lankojen materiaalit:

  • villa 75 %, polyamidi 25 %
  • merinovilla Superwash 75 %, polyamidi 25%
  • merinovilla 75 % , nylon 25 %

”Kalenteri ei ollut kallis,

 siihen nähden mitä sai vastineeksi:

…lankoja, tarvikkeita…”


Lankajoulukalenteri tuo palan käsitöiden iloa ja arjen luksusta joulukuun jokaiseen päivään, aina aattoon asti. Sen avulla joulun rauhaan ja yllätyksellisyyteen pääsee kiinni jo joulukuun alussa.

 

Digijoulukalenteri Facebookissa:

Tänä vuonna toteutetaan pienimuotoinen Digijoulukalenteri Facebook -sivulla, kannattaa tulla seuraamaan! Joulukalenteri on maksuton, kaikille avoin ja sisältää niin neulojille kuin virkkaajillekin kivaa, jouluista sisältöä. Löydät joulukalenterin 1.12 alkaen alla olevalta Facebook -sivulta, mutta ehdottomasti kannattaa tulla mukaan jo nyt, ehkäpä siellä tapahtuu jotain jo ennen joulukuutakin, ainakin voidaan odottaa ja jännittää joulukuun alkua yhdessä.

Https://www.facebook.com/lankajoulukalenterihttps://youtu.be/9py1gkSprcE?si=AM0ArEHvDxQCp1UW

 

Toimitus:

 

Kalenteri toimitetaan maksutta, tilausta tehdessä voit huoletta valita toimituksen postiin tai automaattiin, maksua ei peritä. Myös noutopisteiden käyttö on mahdollista. Ainoastaan kotiinkuljetuksesta joudumme perimään maksun, mutta sekin on loistava mahdollisuus kiireiselle tai jos muuten nouto toimituspaikoista on hankalaa. Tai miksipä et tilaisi joulukalenteria suoraan lahjan saajalle, kotiintoimitettuna!

Huomaathan, että voit tilata kalenterin myös eri osoitteeseen kuin itsellesi. Tämä on kätevää, jos tilaat kalenterin lahjaksi, vaikka siskolle ja ystäville.

Kalentereiden toimitukset aloitetaan lokakuulla, ensin ulkomaille ja tilausjärjestyksessä kotimaahan,  viimeistään marraskuun aikana, hyvissä ajoin ennen joulukuun alkua. Mikäli toimitusosoitteesi muuttuu sitä ennen, otathan yhteyttä meihin: asiakaspalvelu@misanja.fi KIITOS KUN HUOMIOIT TÄMÄN!

Mikäli haluaisit ehdottomasti toimituksen ennen marraskuuta, laitathan siinäkin tapauksessa viestiä!

 

Useita maksu- ja toimitusvaihtoehtoja:

 

Tilauksen voit maksaa monin eri tavoin; verkkopankin kautta, mobiilisovelluksilla, erilaisilla osamaksutavoilla, Klarnalla tai PayPalin kautta. Ja jos näistäkään ei löydy sopivaa tai tulee teknisiä ongelmia, voit aina ottaa yhteyttä ja pyytää ennakkolaskun.

Toimituksen voit tosiaan valita kassalla, joko postin tai matkahuollon kautta ja myös kotiinkuljetus onnistuu.

 

Asiakkaiden palautteita on ilo lukea:

”Joko saa tilata ensi vuoden kalenterin?” 

”Kalenterista löytyi vaikka mitä!” 

”Ihania lankoja!” 

”Odotan innolla jo seuraavaa kalenteria!”

 

Misanjan joulukalenterit vuonna 2023:

 

Tänä vuonna Misanjalla on kolme erilaista joulukalenteria. Uutuustuote, virkkaajan joulukalenteri, on saanut lämpimän vastaanoton ja sitä on ehditty jo kaivata. Muut kaksi ovatkin tuttuja entuudestaan, mutta tässä vielä selkiyttämään ja helpottamaan valintaa,

Toivottavasti saamme sinulta palautetta kalenterista, haluamme työstää siitä ensi vuodeksi VIELÄ paremman version! Ja pisteenä I:n päälle, kysyimme tekoälyltä, miten näin hienon joulukalenterin tiedot voisi tiivistää jotenkin fiksusti ja katsopas, kyllä se osasi! (Tekoälyn teksti)

Ps. Oletko jo muistanut tilata meidän uutiskirjeen? Se kannattaa tilata, koska silloin saat aina tietää uutuuksista ja tarjouksista ensimmäisten joukossa! Uutiskirjeen tilaus onnistuu sivun alaosasta. Emme lähetä turhaa postia, emmekä edes usein, vaan haluamme, että saat uutiskirjeen kautta hyödyllistä tietoa ja sisältöä, joka kiinnostaa käsityön harrastajia, erityisesti neulojia ja virkkaajia.

Kalenterin voi tilata myös ulkomaille, tällä hetkellä ainoastaan Etsy:n kautta:

https://www.etsy.com/Misanja

Väri

Vaaleanpunainen, Harmaasävyinen, Adventtikalenteri, Digikalenteri

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.