Misanja -pipon ohje

Misanja -pipon ohje

4,50 

Tästä piposta on moneksi! Misanja -pipon (#misanjapipo) voit neuloa eri vahvuisista langoista ja kaiken kokoisille. Jos olet etsinyt luotto-ohjetta peruspipoon, tämä voi olla etsimäsi ja voit hyvin käyttää tähän jämälankoja, kahta lankaa yhtä aikaa, ohutta ja paksumpaa, ohje soveltuu monenlaisille langoille, kannattaa kokeilla. 

Langan menekki riippuu käytetystä langasta ja neuleen koosta. Yksiväriseen, leveällä taitteella olevaan pipon kannattaa varata lankaa 150 grammaa, mutta 100 grammaakin riittää. Yhtä hyvin voit neuloa pipon jämälangoista ja käyttää raidoituksessa mielikuvitusta. 

HUOM! Ohje on erinomainen perusohje ja saat käyttää sitä kaikenlaisiin tarkoituksiin, myös myytäviin tuotteisiin. Ohjeen kirjoittaja toivoo ohjeen nimen (esim #misanjapipo) mainitsemista, jos neulot pipoja myyntiin, kiitos huomaavaisuudesta!   

Ohje lähetetään sähköpostitse automaattisesti tilausvahvistuksen yhteydessä, valitse siis Maksuton toimitus (paitsi jos tilaat muita tuotteita tilauksen yhteydessä) ja tarkista huolella sähköposti -osoite, jonka ilmoitat tilauksen yhteydessä. 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Tilaa uutiskirjeemme

Täytä tietosi ja tilaa uutiskirjeemme!