Misanjan logo
"Jännitystä joulun odotukseen"

TILAA UUTISKIRJEEMME

Virkkaajan joulukalenteri

Virkkaajan joulukalenteri tuo palan käsitöiden iloa ja arjen luksusta joulukuun jokaiseen päivään, aina aattoon asti. Sen avulla joulun rauhaan ja yllätyksellisyyteen pääsee kiinni jo joulukuun alussa. Sisältää 24 yllätystä ja ohjeen. Uuutuus.

119,00 

Varasto loppu

VIHDOINKIN TÄÄLLÄ; virkkaajan joulukalenteri! 

Virkkaajille suunniteltu oma joulukalenteri

Virkkauksen harrastajille suunniteltu oma Virkkaajan joulukalenteri tuo joulun odotukseen ripauksen lisää jännitystä ja iloa. Kalenteri sisältää 24 yllätystä, jokaiselle joulukuun päivälle aina aattoon saakka,  SEKÄ langoille suunnitellun ohjeen. Virkkaajan joulukalenteri sisältää 3 kappaletta pientä yllätystä SEKÄ 21 kappaletta 50 gramman puuvilla / puuvillasekoite -lankakeriä ja niille suunnitellun ohjeen, jolla voit tehdä useammankin joululahjan tai sisutukseen sopivan työn omaan kotiin. Ohje julkaistaan sähköisesti 1.12 ja saat sen sähköpostiisi, mutta löydät sen myös Facebook -sivultamme @lankajoulukalenteri.

Joulukalenterin yllätykset on pakattu kauniiseen lahjarasiaan, jonka koko on n. 37 cm x 28 x 10.5 cm. Lisäksi langat on pakattu silkkipaperiin, yllätykset kartonkirasioihin ja kaikki numeroitu päivien mukaan 1 – 24.

 


”Miksei meille virkkaajille ole mitään omaa joulukalenteria?”

NYT ON! 


Virkkaajan joulukalenteri tuo palan käsitöiden iloa ja arjen luksusta joulukuun jokaiseen päivään, aina aattoon asti. Sen avulla joulun rauhaan ja yllätyksellisyyteen pääsee kiinni jo joulukuun alussa.

Toimitus:

Kalenteri toimitetaan maksutta, tilausta tehdessä voit huoletta valita toimituksen postiin tai automaattiin, maksua ei peritä. Myös kotiinkuljetus onnistuu, siinä tapauksessa toimitus on maksullinen.

Kalenterit toimitetaan marraskuun aikana, hyvissä ajoin ennen joulukuun alkua. Mikäli toimitusosoitteesi muuttuu sitä ennen, otathan yhteyttä meihin: asiakaspalvelu@misanja.fi KIITOS!

Mikäli haluaisit ehdottomasti toimituksen ennen marraskuuta, laitathan siinäkin tapauksessa viestiä!

Joulukalenteri voi olla lahja käsityöharrastajille

Jos pidät käsityöstä ja haluat tehdä joulunodotuksesta vieläkin luovempaa, virkkaajan joulukalenteri voisi olla juuri sinua varten. Tämä upea kalenteri tarjoaa jokaiselle joulukuu päivälle; aattoon saakka,  uuden yllätyksen langan muodossa.  Tämä joulukalenteri on täydellinen lahja käsityöharrastajalle ja tarjoaa haastetta sekä inspiraatiota koko joulukuun ajan.

Jos olet virkkauksen harrastaja, suosittelen virkkaajan joulukalenteria, joka on täynnä eri värisiä lankoja ja innostavia ohjeita.

Misanjan valikoimassa on tällä hetkellä kolme erilaista joulukalenteria, tässä niistä kooste valinnan helpottamiseksi:

  • Virkkaajan joulukalenteri (uutuus)
  • Lankajoulukalenteri neulojalle (perinteinen, 24 luukkua)
  • Adventtikalenteri (4 isoa ja 4 pientä yllätystä) käy myös joululahjaksi käsityön ystävälle.

Löydä oma suosikkisi joulukalenteriunelmasta, inspiroidu ja anna joulunodotukselle luovaa potkua. Joulukalenterin avaaminen joka päivä tuo pientä iloa ja jännitystä arkeen sekä auttaa pitämään jouluun liittyvän tunnelman korkealla koko joulukuun ajan.

Misanjalla on useampia maksu- ja toimitusvaihtoehtoja.

Maksaa voit verkkopankin kautta, mobiilisovelluksilla, erilaisilla osamaksutavoilla, Klarnalla tai PayPalin kautta. Ja jos näistä ei löydy sopivaa tai tulee teknisiä ongelmia, voit aina ottaa yhteyttä ja pyytää ennakkolaskun. Laita siinä tapauksessa sähköpostia: asiakaspalvelu@misanja.fi

Toimituksen voit valita kassalla, joko postin tai matkahuollon kautta ja myös kotiinkuljetus onnistuu.

Tilaus ulkomaille

Virkkaajan joulukalenterin voi tilata myös ulkomaille, mutta tällä hetkellä ainoastaan Misanjan Etsy -kaupan kautta. Osoite on https://www.etsy.com/Misanja

 

Väri

Digikalenteri, Vaaleanpunainen, Harmaasävyinen, Adventtikalenteri

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.