Misanjan logo
"Jännitystä joulun odotukseen"

TILAA UUTISKIRJEEMME

Ale!

Pipo-ohje

Misanjan pipo-ohje eri ikäisille ja kokoisille. Helppo, pyöröpuikoilla neulottava malli, hyvä peruspipon ohje, joka kannattaa opetella ulkoa. Lankaa tarvitset 100 – 150 grammaa, riippuen pipon koosta ja  taitteen leveydestä.

1,00 

Pipo-ohje

Tästä piposta on moneksi! Pipo-ohje, jolla voit neuloa eri vahvuisista langoista ja kaiken kokoisille. Jos olet etsinyt luotto-ohjetta peruspipoon, tämä voi olla etsimäsi ja voit hyvin käyttää tähän jämälankoja, kahta lankaa yhtä aikaa, ohutta ja paksumpaa, ohje soveltuu monenlaisille langoille, kannattaa kokeilla. 

 

Langan menekki

 

Langan menekki riippuu käytetystä langasta ja neuleen koosta. Yksiväriseen, leveällä taitteella olevaan pipon kannattaa varata lankaa 150 grammaa, mutta 100 grammaakin riittää. Yhtä hyvin voit neuloa pipon jämälangoista ja käyttää raidoituksessa mielikuvitusta. 

HUOM! Tämä Pipo-ohje on erinomainen perusohje ja saat käyttää sitä kaikenlaisiin tarkoituksiin, myös myytäviin tuotteisiin.  

Toimitus

Pipo-ohje lähetetään sähköpostitse automaattisesti tilausvahvistuksen yhteydessä, valitse siis Maksuton toimitus (paitsi jos tilaat muita tuotteita tilauksen yhteydessä) ja tarkista huolella sähköposti -osoite, jonka ilmoitat tilauksen yhteydessä. 

 

Jos haluat, voit seurata muiden ohjeella tekemiä pipoja Instassa ja tägätä omasi joukkoon mukaan! #misanjapipo  https://www.instagram.com/explore/tags/misanjapipo/

Muita ohjeitamme löydät täältä:

Minisukat

Kesäsukat

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.